perjantai 21. syyskuuta 2012

AutoFutur





AutoFutur -ohjelmalla tehdään auton työmääräykset jossa lukee auton ja asiakkaan tiedot kuin myös se mitä autolle on tehty.

AutoFuturin käyttöohjeet:


Aluksi aloitetaan uusi työmääräys, sitten lisätään asiakas. Jos asiakas on käynyt ennenkin hänen ja auton tiedot löytyy AutoFuturista rekisterinumerolla. Jos hän ei ole käynyt ennen, suoritetaan tietojen haku Trafista, joka on maksullinen. Sitten asiakkaalta kysytään puhelinnumero johon voi ottaa yhteyttä autoon liittyvistä asioista. Seuraavaksi työmääräykseen valitaan työt joita autolle tehtiin ja mahdolliset lisäkulut. Tässä vaiheessa valitaan myös työn hinta ja mahdolliset alennukset.




Työn selvitys osioon kirjoitetaan kaikesta mitä autolle tehtiin, tämä teksti näkyy myös asiakkaalle annettavassa työmääräyksessä. On myös toinen selvityskenttä jonka tekstit näkyvät vain korjaamolle jäävässä työmääräyksessä.

Kun työ on valmis laskutettavaksi, työmääräyksestä tulostetaan 2 kopiota joista toinen annetaan asiakkaalle.

1 kommentti:

  1. Tuo selvitysosa onkin hyvä, voi sitten myös myöhemmin tarkistaa mitä on tehty, mikä taas on hyvä esimerkiksi jos auto menee myyntiin. Meillä raidetangon pää pitäisi vaihtaa, joten siitäkin varmasti sitten jokin selvitys tulee.
    https://www.korpiauto.fi/laatua-takuulla

    VastaaPoista